Ανώμαλη προσγείωση

Η Εθνική πόλο Ανδρών δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ιταλία καθώς ηττήθηκε 9-5 και έμεινε εκτός συνέχειας και εκτός μεταλλίων στο ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο.

Η Εθνική πόλο Ανδρών δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ιταλία καθώς ηττήθηκε 9-5 και έμεινε εκτός συνέχειας και εκτός μεταλλίων στο ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο. 

Οι παίκτες του Βλάχου βρέθηκαν σε κάκιστη μέρα επιθετικά και δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ούτε στο ελάχιστο τις ευκαιρίες που είχαν κάθε φορά που έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. 

Αντίθετα, οι Ιταλοί ήταν πιο αποτελεσματικοί και μπόρεσαν να βρουν σκορ τόσο από την περιφέρεια όσο και από τους φουνταριστούς τους με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λοιπόν θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, την Πέμπτη για τις θέσεις 5-8 ενώ στα ημιτελικά η Ιταλία θα κοντραριστεί με τη Σερβία. 
Η εξέλιξη του σκορ: 0-1 Φιλιόλι (π.π.), 0-2 Ντι Φούλβιο (περιφέρεια), 0-3 Νόρα (περιφέρεια), 1-3 Μουρίκης (π.π.), 1-4 Αϊκάρντι (π.π.), 2-4 Μουρίκης (π.π.), 2-5 Φιλιόλι (π.π.), 2-6 Τζίτο (περιφέρεια), 3-6 Φουντούλης (π.π.), 4-6 Φουντούλης (π.π.), 4-7 Κρ. Πρεσιούτι (π.π.), 4-8 Αϊκάρντι (φουνταριστός), 5-8 Βλαχόπουλος (π.π.), 5-9 Φιλιόλι (κόντρα)
 
Τα οκτάλεπτα:
0-2, 2-2, 1-2, 2-3
 
Η εθνική είχε 5/11 με παίκτη παραπάνω. Η Ιταλία είχε 4/10 με παίκτη παραπάνω, τρία γκολ από την περιφέρεια, ένα από θέση φουνταριστού και ένα στην κόντρα.
 
Με τρεις ποινές αποβλήθηκαν οι Δερβίσης (1΄31΄΄ πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου), ο Δελακάς (4΄23΄΄ πριν το τέλος του ματς) και ο Τζίτο (3΄43΄΄ πριν τη λήξη του παιχνιδιού)
 
Διαιτητές: Μαργκέτα (Σλοβενία), Ναούμοφ (Ρωσία)
 
Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Θόδωρος Βλάχος): Φλέγκας, Μυλωνάκης, Δερβίσης, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης 2, Ποντικέας, Αφρουδάκης, Δελακάς, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος 1, Γαλανόπουλος.

ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Τεμπέστι, Ντι Φούλβιο 1, Τζίτο 1, Φιλιόλι 3, Φοντέλι, Βελότο, Νόρα 1, Γκάλο, Κρ. Πρεσιούτι 1, Μποντεγκά, Αϊκάρντι 2, Ν. Πρεσιούτι, Ντελ Λούνγκο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.