Ικανοποίηση στις τάξεις της εθνικής

Ευχαριστημένοι εμφανίστηκαν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδος, μετά τη νίκη 12-11 επί της Κροατίας την Τρίτη στην Πάτρα για το World League.

Ευχαριστημένοι εμφανίστηκαν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδος, μετά τη νίκη 12-11 επί της Κροατίας στην Πάτρα για το World League. Ο Σάκης Κεχαγιάς μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο της Πάτρας.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ τους παίκτες μου και ακολούθως αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο που και απόψε μας τίμησε με την παρουσία του. Έχουμε πει και το επαναλαμβάνω ότι κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι το ίδιο, με όποιον αντίπαλο, ανεξάρτητα από βαθμολογική σημασία ή όχι. Όταν ένα παιχνίδι «ζεματάει», όπως το σημερινό, μετράει η ατομική προετοιμασία κάθε παίκτη και η προσωπικότητα του. Είναι καθοριστικοί παράγοντες και αυτό φάνηκε απόψε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τον δρόμο που έχουμε χαράξει».

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Χρυσοσπάθης τόνισε: «Ούτε καν το σκέφτηκα ότι ήταν βαριά η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση. Έκανα αυτό που έπρεπε και σκόραρα».

Από την πλευρά του, ο Χριστόδουλος Κολόμβος υπογράμμισε: «Η νίκη αυτή είναι χαρά για όλους μας. Κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία μας στην διοργάνωση νικώντας δύο φορές τους Κροάτες. Είχαμε καλές άμυνες και πήγαν όλα καλά. Ένα ευχαριστώ και πάλι στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε. Η νίκη αφιερώνεται σε αυτόν αλλά και στην κοπέλα που χάθηκε τόσο άδικα σήμερα, εδώ σ’ αυτό το κολυμβητήριο».

Τέλος, ο Άγγελος Βλαχόπουλος δήλωσε: «Παίξαμε με πάθος όντως. Άλλωστε όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες έτσι πρέπει. Υπήρχε δύναμη στο ματς, αλλά και ένας εκπληκτικός κόσμος δίπλα μας. Είναι πρόκληση για εμάς όταν παίζουμε με τέτοιες ομάδες. Βελτιωνόμαστε συνέχεια, δουλεύουμε και στοχεύουμε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.