Τον Δεκαπενταύγουστο στους Κινηματογράφους πίνουμε «Τσάι με τις Κυρίες»

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Δεκαπενταύγουστος επηρεάζει και τις κυκλοφορίες των ταινιών στις Αίθουσες. Μόλις τρία είναι τα νέα φιλμ κάνουν την εμφάνισή τους, συν δύο σπάνιες επανεκδόσεις. Οι εταιρείες διανομής φυλάνε κλειστά τα χαρτιά τους, λίγες ημέρες πριν την πιο εντυπωσιακή κινηματογραφική εβδομάδα του καλοκαιριού, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη, ο Κουέντιν Ταραντίνο συναντά τον Γούντι Άλεν, στο...

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Δεκαπενταύγουστος επηρεάζει και τις κυκλοφορίες των ταινιών στις Αίθουσες. Μόλις τρία είναι τα νέα φιλμ κάνουν την εμφάνισή τους, συν δύο σπάνιες επανεκδόσεις. Οι εταιρείες διανομής φυλάνε κλειστά τα χαρτιά τους, λίγες ημέρες πριν την πιο εντυπωσιακή κινηματογραφική εβδομάδα του καλοκαιριού, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη, ο Κουέντιν Ταραντίνο συναντά τον Γούντι Άλεν, στο Κινηματογραφικό Τοπ 10 του Αυγούστου!

Μία ταινία μυθοπλασίας και μία τεκμηρίωσης, αποτελούν την λιτή σοδειά της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας. Ο «Πρίγκιπας του Καρτέλ» του Νικ Χαμ, εξιστορεί μία απίστευτη αλλά πραγματική ιστορία με φόντο τη διακίνηση ναρκωτικών από τον διάσημο μηχανικό αυτοκινήτων και σχεδιαστή, Τζον Ντελόριαν. Ενώ στο ντοκιμαντέρ «Τσάι με τις Κυρίες» του Ρότζερ Μιτσέλ, συναντάμε τέσσερις σπουδαίες κυρίες του Βρετανικού Θεάτρου και Σινεμά: Πρόκειται για την Ντέιμ Άιλιν Άτκινς, την Ντέιμ Τζούντι Ντεντς, την Ντέιμ Τζόαν Πλοουράιτ και την Ντέιμ Μάγκι Σμιθ.

Σ’ επανέκδοση κυκλοφορεί το ασπρόμαυρο αριστούργημα του Ζόλταν Φάμπρι, «Καρουζέλ», που αποτελεί μία από τις καλύτερες ταινίες στην Ιστορία του Ουγγρικού Σινεμά και όχι μόνο, αλλά και το ιδιαίτερο γουέστερν, «Μονομαχία Στον Κόκκινο Ήλιο» του Τέρενς Γιανγκ, με ένα πολυσυλλεκτικό καστ, το οποίο συνθέτουν οι: Τοσίρο Μιφούνε, Τζιάν Μαρία Βολοντέ, Τσαρλς Μπρόνσον, Αλέν Ντελόν και Ούρσουλα Αντρες. Αναλυτικά:

«Ο Πρίγκιπας του Καρτέλ» (Driven – 2018) του Νικ Χαμ (Πουέρτο Ρίκο, Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α.)

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.