Τοροσίδης : «Η Γαλλία το κάτι παραπάνω, όμως είναι ένας τελικός!»


Τις εκτιμήσεις του για τον τελικό του Μουντιάλ, έκανε στον  Ιταλικό Τύπο, ο Έλληνας διεθνής αμυντικός Βασίλης Τοροσίδης.

Γνώριμος κι αποδεκτός πλέον στον χώρο του καμπιονάτο ο Ξανθιώτης αμυντικός χαρακτήρισε φαβορί την Γαλλία αφού «έχει το κάτι παραπάνω ως ομάδα..» όμως διατηρεί ως ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής τις επιφυλάξεις του καθώς κάθε τελικός έχει τα δικά του μυστικά, είναι ένα ματς, υπόθεση μιας ημέρας με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Ο Τοροσίδης ρωτήθηκε και για το μέλλον του μετά από την θητεία του στη Ρόμα και τη Μπολόνια, τονίζοντας πως ναι μεν γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Πάρμα – επανήλθε στην Serie A – αλλά ο ίδιος έχει στα χέρια του προτάσεις από Τουρκικές ομάδες!

«Παίξαμε με την Κροατία στα Play-Off’s όπου εγώ ήμουν τραυματίας κι ο Παπασταθόπουλος τιμωρημένος για το πρώτο ματς του Ζάγκρεπ (4-1). Δυστυχώς δεν πήραμε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι! Δεν ψάχνουμε ελαφρυντικά μιας και παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα ενώ εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όπως έπρεπε. Τώρα κοιτάμε τα επόμενα προκριματικά για το Euro 2020. Δεν κοιτάμε πίσω, αλλά μπροστά και θέλουμε να προκριθούμε..» είπε, ενώ αναφερόμενος στον τελικό εστίασε στις ιδιαιτερότητές του:

«Η Γαλλία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχει το κάτι παραπάνω, αλλά μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα παιχνίδι όπου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πότε δεν είσαι σίγουρος και κατηγορηματικός σε τέτοιες προβλέψεις. Τώρα αν με ρωτάτε για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της διοργάνωσης, εγώ είμαι ανάμεσα στον Μπαπέ και τον Μόντριτς. Πιστεύω πως όποια ομάδα πάρει το τρόπαιο, από αυτή θα βγει και ο κάτοχος του σχετικού επάθλου

Ο ίδιος άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφερόμενος στον επόμενο σταθμό της καριέρας του :
«Θα ήμουν ευτυχής να μείνω στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Βρίσκομαι σε συνομιλίες με την Πάρμα καθώς είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της για εμένα. Όμως υπάρχουν και προτάσεις από Τουρκικές ομάδες οι οποίες προσφέρουν μεγαλύτερα, σε χρονική διάρκεια, συμβόλαια για εμένα. Έχω χρόνο να τα σκεφτώ όλα αυτά και νομίζω πως μέσα δεν θα καθυστερήσει η τελική μου απόφαση..»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.