Ο Χιμένεθ αναλύει το Ισπανία-Ελλάδα (vid)

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ μιλά στο Novasports.gr και σχολιάζει το Ισπανία-Ελλάδα, τονίζοντας τις διαφορές των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ μιλά στο Novasports.gr και σχολιάζει το ΙσπανίαΕλλάδα, τονίζοντας τις διαφορές των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ στην κάμερα των καναλιών Novasports:

“Αρχικά να πω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βλέπω πως συνεχίζει να βελτιώνεται. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής από τη φύση του είναι ανταγωνιστικός. Κάθε φορά αποκτά όλο και περισσότερες επαγγελματικές συνήθειες. Φροντίζει τον εαυτό του και ζει για το ποδόσφαιρο.

Η Ισπανία εδώ και πολλά χρόνια προσπαθεί να το περνάει αυτό μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες. Έχει ένα στυλ παιχνιδιού το οποίο είναι διαφορετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες Εθνικές ομάδες. Αφού κατέκτησε το Euro και το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως σε όλα πράγματα, χρειάστηκε χρόνο λόγω του ότι κάποιοι παίκτες έπρεπε να αποσυρθούν.

Η Ισπανία έχει ξεκάθαρα στο μυαλό της τι θέλει και ο Λούις Ενρίκε αναζητεί ποδοσφαιριστές με αυτού του είδους το προφίλ. Αυτό είναι ένα όνειρο για κάθε προπονητή, όταν είσαι στην Εθνική Ισπανίας και έχεις στη διάθεσή του να επιλέξεις τέτοιους παίκτες χωρίς να πρέπει να πληρώσεις, είναι ένα όνειρο.

Σίγουρα θα χρειαστεί λίγη υπομονή γιατί μετά την αποχώρηση των Τσάβι, Ινιέστα, Πουγιόλ, Αλόνσο, Βίγια, Κασίγιας και πολλοί ακόμα, είναι λογικό να χρειάζεται κάποιος χρόνος, αλλά γνωρίζω ότι είναι στο σωστό δρόμο και δουλεύουν πάνω σε αυτόν”. 

Ο Χιμένεθ αναλύει το Ισπανία-Ελλάδα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.