Το τελευταίο μήνυμα του Ντιέγκο Μαραντόνα! (pic)

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Αργεντινής «Secretos Verdaderos» δημοσίευσε το τελευταίο ηχητικό μήνυμα Whatsapp του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου, έστειλε το μήνυμα στον άνθρωπο με τον οποίο συζεί η πρώην φίλη του, Βερόνικα Οχέδα. Ο Μαραντόνα πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 60 ετών, μετά από καρδιακή ανακοπή. Ο θρύλος της Νάπολι και της Αργεντινής έχει θρηνηθεί σε κάθε γωνιά του κόσμου και μάλιστα το Στάδιο «San Paolo»θα φέρει σύντομα το όνομα του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1986.

Και ενώ υπάρχει μια συνεχής έρευνα για να εξακριβωθεί η ευθύνη του γιατρού του Ντιεγκίτο, Λεοπόλντο Λούκε, φρικτές λεπτομέρειες εμφανίζονται σε αναφορές σχετικά με τη φυσική κατάσταση και τη φροντίδα που παρεχόταν στον πρώην μεγάλο άσο, τις ημέρες πριν από το θάνατό του. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Αργεντινής Secretos Verdaderos δημοσίευσε το τελευταίο ηχητικό μήνυμα Whatsapp που έστειλε ο Μαραντόνα στον Μάριο που είναι ζευγάρι με την πρώην φίλη του, οι οποίοι φροντίζουν τον μικρότερο γιο του Μαραντόνα, τον  επτάχρονο Ντιέγκο Φερνάντο.

«Γεια σου Μάριο, είμαι ο Ντιέγκο», λέει ο Μαραντόνα με κουρασμένη φωνή. «Μπορεί να το θεωρείς απίστευτο, αλλά βλέπω καλά τη Βερόνικα. Μου είπε ότι είναι μαζί σου τώρα. Φρόντισε την, όπως και τον άγγελό μου Ντιεγκίτο, που δεν υπάρχει όμοιος του! Έχω πολλούς γιους, αλλά με αυτόν θα βγάλω τα τελευταία μου γκρίζα μαλλιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.