Ο Ντιάντιουν ονειρεύεται τελικό

Ο Βλάντιμιρ Ντιάντιουν παίρνει ως παράδειγμα την εθνική Ελλάδας στο Εuro2004 και βλέπει τελικό με την Ρούμπιν Καζάν στο Europa League.
Δημοσίευση: 14/02/2012 - 09:44
Ο Βλάντιμιρ Ντιάντιουν παίρνει ως παράδειγμα την εθνική Ελλάδας στο Εuro2004 και βλέπει τελικό με την Ρούμπιν Καζάν στο Europa League. «Πιστεύω πως μπορούμε. Η Ελλάδα δεν κατέκτησε το Euro 2004; Αν μας το έλεγε αυτό κάποιος πριν αρχίσει εκείνη η διοργάνωση, θα γελούσαμε. Όμως πρέπει να προχωρήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Δεν έχουν νόημα. Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε», δήλωσε ο Ρώσος επιθετικός.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακο είπε: «Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία. Δώσαμε έμφαση στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αντοχής για να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα εμείς τώρα ξεκινάμε πάλι τη σεζόν, ενώ ο Ολυμπιακός έχει καλό ρυθμό, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο Ντιάντιουν δεν ανησυχεί για τις καιρικές συνθήκες: «Το Λουζνίκι' έχει τον καλύτερο τεχνητό χλοοτάπητα από όσους έχω αγωνιστεί. Όταν πέφτεις κάτω σε ένα τέτοιο γήπεδο, δεν είναι τόσο οδυνηρό όπως σε ένα παγωμένο χορτάρι. Για τις θερμοκρασίες υπό το μηδέν είναι ιδανικό το γήπεδο» τόνισε.