Η Νάπολι τιμώρησε τα “κόκκινα” λάθη (video)

Η Νάπολι χρειάστηκε δυο λάθη της άμυνας της Λίβερπουλ για να σκοράρει δις στο τελευταίο δεκάλεπτο και να επιβληθεί 2-0 της κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Νάπολι χρειάστηκε δυο λάθη της άμυνας της Λίβερπουλ για να σκοράρει δις στο τελευταίο δεκάλεπτο και να επιβληθεί 2-0 της κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε μέτριο ρυθμό κινήθηκαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με καμία να μην μπορεί να επιβάλλει το παιχνίδι της. Ακόμα και η κατοχή μπάλας ήταν μοιρασμένη στο 50-50, όπως και οι τελικές εντός εστίας, από 2 για κάθε μία. Κουλιμπαλί και Φαν Ντάικ ξεχώριζαν στις άμυνες, σταματώντας τους αντιπάλους τους. Ρουίθ και Σαλάχ είχαν ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 50′ ο Αντριάν έκανε την απόκρουση της χρονιάς σε πλασέ του Μέρτενς από τη μικρή περιοχή. Ο Σαλάχ απάντησε στις ευκαιρίες στο 64′ με τον Μερέτ να παραχωρεί κόρνερ.

Το γκολ που άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο ήρθε με πέναλτι που κέρδισε ο Καγεχόν από τον Ρόμπερτσον. Ο Μέρτενς νίκησε τον Αντριάν στο 82′ κι έκανε το 1-0.

Στις καθυστερήσεις ο Γιορέντε που είχε περάσει ως αλλαγή εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Φαν Ντάικ και έγραψε το τελικό 2-0.

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Ντι Λορένζο, Μανωλάς, Κουλιμπάλι, Ρούι, Καγιεχόν, Άλαν(76′ Έλμας), Ρουίζ, Ινσίνιε(66′ Ζιελίνσκι), Μέρτενς, Λοσάνο(69′ Γιορέντε)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αντριάν, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Βαν Ντάικ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ(66′ Βαϊνάλντουμ), Χέντερσον(87′ Σακίρι), Φαμπίνιο, Σαλάχ, Φιρμίνιο, Μανέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.