Κάντο όπως οι μικροί! (video)

Ισοπεδωτικοί οι Νέοι του Ολυμπιακού, νίκησαν 2-0 τη Μάλμε έχοντας τρία δοκάρια, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Youth League και πήραν την πρόκριση για τους «16».

Ισοπεδωτικοί οι Νέοι του Ολυμπιακού, νίκησαν 2-0 τη Μάλμε έχοντας τρία δοκάρια, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Youth League και πήραν την πρόκριση για τους «16».


Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα ήταν ισοπεδωτικοί, παίρνοντας το προβάδισμα στο 19′ μετά από ωραίο συνδυασμό των Μανθάτη, Λάτσι, με τον τελευταίο να γράφει το 1-0.


Ο σκόρερ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ωστόσο η κεφαλιά του στο 27′ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας.


Τα δοκάρια των Πειραιωτών έγιναν δύο όταν ο Μανθάτης σούταρε δυνατά και τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Μόλιν, ενώ το 2-0 ήρθε στο 67ο λεπτό, με τον Βέργο να εκμεταλλεύεται κακή απομάκρυνση του αντίπαλου τερματοφύλακα και από κοντά να κάνει το 2-0.


Το παιχνίδι επεφύλασσε και τρίτο δοκάρι για τους ερυθρόλευκους, με δράστη αυτή τη φορά τον Μεγαρίτη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.


Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους 16 της διοργάνωσης αφού συγκέντρωσε 13 βαθμούς, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε με 3-0 από το Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους και είναι πρωτοπόρος με 15 πόντους.


Η τελική βαθμολογία του πρώτου γκρουπ:


1) Ατλέτικο Μαδρίτης 15 (11-5)
2) Ολυμπιακός 13 (12-4)
3) Γιουβέντους 5 (5-10)
4) Μάλμε 1 (5-14)


Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Καραχάλιος (71′ Καναβέτας), Μεγαρίτης, Μανθάτης (75′ Ιγαντίδης), Λάτσι, Ανδρούτσος (66′ Βέργος), Γαρεφαλλάκης.

Μάλμε: Μόλιν, Ζ. Άντερσον, Μπρόρσον, Χαντζικάντουνιτς, Ολ. Λούντγκρεν (65′ Βέρνγκρεν), Κορχάν (82′ Μπέργκβιστ), Σταγκόβα, Σβάνμπεργκ, Ρέντζιτς (75′ Στογιάνοβιτς-Φρέντιν), Χούμετ, Κάραμαν.


 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.