Στα ημιτελικά με… Μέσι ωριαία ταχύτητα! (video)

Με… Μέσι ωριαία ταχύτητα 110 χλμ την ώρα (110 γκολ, 133 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ!) έτρεχε η Μπαρσελόνα στο δρόμο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Με… Μέσι ωριαία ταχύτητα 110 χλμ την ώρα (110 γκολ, 133 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ!) έτρεχε η Μπαρσελόνα στο δρόμο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Σταθερή, αποτελεσματική, με αρχή και … Μέσι και τέλος νίκησε ξανά τη Μάντσεστερ (3-0, συνολικό σκορ 4-0) που μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και είχε δοκάρι στο πρώτο λεπτό!

Όταν οι Καταλανοί ανταπεξήλθαν στην πίεση και πέρασαν επιτυχώς τον αρχικό αιφνιδιασμό, αφηνίασαν με ηγέτη και σκόρερ και οδηγό ασφαλείας τον Λιονέλ Μέσι και πέρασαν στην τετράδα μετά από 4 χρόνια, εν αναμονή αντιπάλου (από το Λίβερπουλ-Πόρτο 2-0 πρώτο ματς).

Α΄ Ημίχρονο
Μπορεί η Μάντσεστερ να μπήκε δυνατά στο ματς και να είχε δοκάρι με τον Ράσφορντ στο 1ο λεπτό, αλλά η Μπαρσελόνα με ηγέτη και σκόρερ τον Μέσι άνοιξε το σκορ στο 16’ και σε τέσσερα λεπτά απλοποίησε από το πρώτο μέρος την υπόθεση της πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ (2-0 στο 20’).

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τον Μπριχ να δίνει πέναλτι στον Ράκιτιτς για παράβαση του Φρεντ και μέσω βίντεο να παίρνει πίσω την απόφασή του.

Ο Μέσι με τα πρώτα γκολ στα προημιτελικά της διοργάνωσης έφτασε τα 110 σε 133 ματς, 10 στην τρέχουσα εκδοχή! 6-6 τελικές, 4-2 στην εστία, 61-39% κατοχή μπάλας για τη Μπαρσελόνα.

Β΄ Ημίχρονο
Ματς διαχείρισης αποτελέσματος για την ομάδα του Βαλβέρδε στο δεύτερο μέρος, με κατοχή μπάλας και ορθολογικές επιθετικές επιλογές από τη μια και ανασταλτική οργάνωση αποτελεσματική όταν η Μάντσεστερ είχε τη μπάλα και επιχειρούσε να επιτεθεί στην αναζήτηση του γκολ (με Λίντελοφ καλό σουτ) που θα την ξαναέβαζε στην αναμέτρηση.

Κλειστό ματς σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, με τη Μπαρσελόνα αν φτάνει στο 3-0 με μαγικό γκολ Κοουτίνιο και να έχει τον απόλυτο έλεγχο για την πρόκριση στα ημιτελικά.




Mπαρσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο (71′ Σεμέδο), Πικέ, Λενγκλέ, Αλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Αρτούρ (Βιντάλ 75′), Μέσι, Σουάρες, Κοουτίνιο (Ντεμπελέ 81′)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Γιανγκ, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (Σάντσες 78′) , Μαρσιάλ (Νταλότ 66’), Ράσφοντ (Λουκάκου 73′)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.