Από τη Βουλγαρία στους ομίλους η Βασιλεία (video)

Με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Βασιλεία, καθώς νίκησε 4-2 τη Λουντογκόρετς εκτός έδρας.

Με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Βασιλεία, καθώς νίκησε 4-2 τη Λουντογκόρετς εκτός έδρας. Οι Βούλγαροι που ανέτρεψαν μία φορά την εις βάρος τους κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, ενώ πλέον πρέπει να πάνε στην Ελβετία για να νικήσουν με διαφορά δύο ή τριών τερμάτων.

Η Βασιλεία είχε την υπεροχή, αλλά η γηπεδούχος ομάδα ήταν αυτή που απείλησε πιο πολλές φορές την αντίπαλη εστία. Ωστόσο οι Ελβετοί κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ την πρώτη τους ευκαιρία. Μόλις στο 12′ Ο Σαλάχ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η Λουντογκόρετς δεν άργησε να απαντήσει και δέκα λεπτά αργότερα ο Μαρσελίνιο, ύστερα από πάσα του Μπέζακ, “τσίμπησε” την  μπάλα μπροστά από τον Γιαν Σόμερ και έφερε το ματς στα ίσα. Μάλιστα οι Βούλγαροι θα μπορούσαν να είχαν πάει στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα, με το προβάδισμα, ωστόσο ο Ντάνι στο 45′ δεν μπόρεσε να βρει στόχο μέσα από την περιοχή. 

Τελικά οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στις αρχές της επανάληψης με τον Στογιάνοφ να σκοράρει στο 50′. Η Βασιλεία στο 57′ άγγιξε την ισοφάριση με κεφαλιά του Τζιοβάνιο Σίο, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Σαλάχ και πάλι, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για να γράψει το 2-2.

Ο επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο 64′ ο Τζιοβάνιο Σίο, κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο με γκολ. Ο Ιβοριανός σκόραρε και έβαλε ξανά σε θέση οδηγού στο σκορ, τη Βασιλεία.

Τα όνειρα της Λουντογκόρετς για το θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρούσε τη βουλγαρική ομάδα σε τροχιά πρόκρισης, έλαβαν τέλος στο 83′. Ο Σαλάχ ταλαιπώρησε για ακόμα μία φορά την αντίπαλη άμυνα, ο Ζούνιορ τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει την άσπρη βούλα και την άγουσα στον Βραζιλιάνο. Ο Σαρ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-4


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.