Καρβαλιάλ: “Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε την ΑΕΚ” (vid)

O Κάρλος Καρβαλιάλ και o Νούνο Σεκέιρα μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα της Μπράγκα με την ΑΕΚ, τονίζοντας αμφότεροι ότι περιμένουν έναν δύσκολο αγώνα. ​​​​​​​

O Κάρλος Καρβαλιάλ και o Νούνο Σεκέιρα μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα της Μπράγκα με την ΑΕΚ, τονίζοντας αμφότεροι ότι περιμένουν έναν δύσκολο αγώνα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ότι στην 5η αγωνιστική η Μπράγκα μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση και ότι αν θα πρέπει να περιμένουμε μια παρόμοια φιλοσοφία από την ομάδα: “Ναι, θα κρατήσουμε τα κοινά στοιχεία που έχουμε. Αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα με άριστο επαγγελματισμό, με τη θέληση να κάνουμε καλά ματς και να νικήσουμε όπως κάναμε και στα τελευταία παιχνίδια. Θα μπούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, ποτέ δεν είναι εύκολος ένας αγώνας στην Ελλάδα, αλλά θα κρατήσουμε τις ιδέες μας”.

Για το αν κάποιος κάνει λάθος αν περιμένει ένα εύκολο ματς και για τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ: “Έχει δυνατά σημεία. Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε την ΑΕΚ. Είναι μια καλή ομάδα με οργάνωση. Μάχεται για τον τίτλο στην Ελλάδα. Είδαμε στα παιχνίδια με τη Λέστερ ότι την δυσκόλεψε η ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα με τη Ζόρια δεν συμβαδίζει με την εικόνα του παιχνιδιού. Έχουμε 100% σεβασμό αλλά 0% φόβο. Με την Τροφένσε πήγαμε να τα δώσουμε όλα και νικήσαμε με δυσκολία. Αύριο θα κάνουμε το ίδιο. Πρέπει να είμαστε σε άριστη κατάσταση και να τα δώσουμε όλα”.

Για το ότι ο Καρέρα μπλοφάρει όταν λέει πως μπορεί να αφήσει κάποιους βασικούς παίκτες εκτός ενόψει Παναθηναϊκού και για το αν ο ίδιος σκέφτεται να κάνει αλλαγές: «Και η Μπράγκα και η ΑΕΚ ως μεγάλες ομάδες έχουν δύο παίκτες για κάθε θέση οπότε είναι εναλλακτικές με ποιότητα και ικανότητες. Το να χειριζόμαστε τους αγώνες και το πρόγραμμα είναι υποχρεωτικό για όλες τις μεγάλες ομάδες. Όταν λέμε ότι πάμε με τη μέγιστη δυνατότητα είναι κάτι σχετικό και κάτι που ο προπονητής κρίνει ανάλογα με τον αγώνα ποιοι παίκτες θα πιάσουν την καλύτερη απόδοση».

Σεκέιρα: “Έχουμε αυτοπεποίθηση, περιμένουμε δύσκολο ματς”

Για το ότι η Μπράγκα εξαρτάται από τον εαυτό της κι αν της δίνει εμπιστοσύνη αυτό: «Είναι κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση. Εμείς βλέπουμε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο στόχο για να νικήσουμε και αυτό θα κάνουμε αύριο».

Για το ότι και η νίκη και η ισοπαλία εξασφαλίζει την πρόκριση και πως θα παίξει η Μπράγκα: «Όπως ανέφερα θα παίξουμε με τις δικές μας ιδέες, όπως κάναμε με την Τροφένσε και με τη Λέστερ».

Για το αν το αποτέλεσμα του 3-0 στον πρώτο αγώνα μπορεί να κάνει την Μπράγκα να αντιμετωπίσει διαφορετικά το ματς του ΟΑΚΑ: «Όχι ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολος αγώνα. Αν μπούμε με αυτό το σκεπτικό είναι πιθανό να εκπλαγούμε. Δεν υπάρχουν ίδιοι αγώνες. Η ΑΕΚ μας δημιούργησε προβλήματα στο πρώτο ματς, παρά το 3-0 και αυτό περιμένουμε αύριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.