Μεγάλη πρόκριση της Σαχτάρ (video)

Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αφού έχανε 3-1, αλλλά η Σαχτάρ κατάφερε να ισοφαρίσει 3-3 και σε συνδυασμό με τη νίκη της 2-1 στο πρώτο ματς, πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Γιουρόπα Λιγκ.

Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αφού έχανε 3-1, αλλλά η Σαχτάρ κατάφερε να ισοφαρίσει 3-3 και σε συνδυασμό με τη νίκη της 2-1 στο πρώτο ματς, πήρε το εισιτήριο για τους “16” του Γιουρόπα Λιγκ.Μέσα σε 39 λεπτά είχαν μπει στο «Ντα Λουζ» 5 γκολ. Μόλις στο 10ο λεπτό, η ομάδα της Λισαβόνας προηγήθηκε με ωραίο σουτ του Πίζι, αλλά δύο λεπτά αργότερα, ισοφάρισε με τον Ζούνιορ Μοράες η Σαχτάρ. Στο 37ο λεπτό, με κεφαλιά ο Ρούμπεν Ντίας έδωσε εκ νέου την πρωτοπορία του σκορ στην ομάδα του και μάλιστα 10 λεπτά αργότερα πήρε σκορ πρόκρισης με τον Ράφα Σίλβα, να εκμεταλλεύεται το λάθος του Πιάτοφ.

Τα δεδομένα άλλαξαν όμως πολύ γρήγορα, καθώς δύο λεπτά αργότερα η ουκρανική ομάδα ήταν αυτή που έπαιρνε σκορ πρόκρισης, καθώς μείωσε σε 3-2 με τον Στεπανένκο. Η υπόθεση-πρόκριση κρίθηκε ουσιαστικά στο 71΄με τον Βραζιλιάνο Πάτρικ να ισοφαρίζει 3-3. Αυτή ήταν μόλις η 5η ισοπαλία της Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» σε 24 ματς στο Γιουρόπα Λιγκ (18 νίκες-5 ισοπαλίες-1 ήττα).

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Γκριμάλντο, Ντίας, Φερέιρα, Ταβάρες, Τάαραμπτ, Πίζι (79΄Ζοάο Φιλίπε), Ράφα Σίλβα, Βάιγκλ. Τσικίνιο (67΄Σεφέροβιτς), Σόουζα (79΄Βινίσιους)
Σαχτάρ: Πιάτοφ, Κριφτσόφ, Ισμαίλι, Ματβιένκο, Ντοντό, Μάρλος (62΄Τετέ), Στεπανένκο, Τάισον (86΄Κονοπλιάνκα), Άλαν Πάτρικ (92΄Κοτσολάβα), Μάρκος Αντόνιο, Μοράες
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.