Με Πέτριτς στην Κομοτηνή

Το ντεμπούτο του στην αποστολή του Παναθηναϊκού θα κάνει ο Μλάντεν Πέτριτς στο ματς με τον Πανθρακικό.

Το ντεμπούτο του στην αποστολή του Παναθηναϊκού θα κάνει ο Μλάντεν Πέτριτς στο ματς με τον Πανθρακικό. Ο Κροάτης επιθετικός έχει ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις, έχει βελτιωθεί σημαντικά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και θα ακολουθήσει την αποστολή του Τριφυλλιού στην Κομοτηνή.
 
Ο Πέτριτς δεν είναι ακόμα έτοιμος για να βρεθεί στο βασικό σχήμα, καθώς απέχει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από την αγωνιστική δράση και το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την φανέλα του Παναθηναϊκού ως αλλαγή.
 
Πάντως η αγωνιστική κατάσταση του Πέτριτς «λύνει» τα χέρια του Αναστασίου, αφού ο τεχνικός του Τριφυλλιού δεν θα έχει στη διάθεση του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό τον τιμωρημένο λόγω καρτών Μάρκους Μπεργκ. Επίσης θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της Κομοτηνής ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (εκτίει ποινή καρτών) και οι τραυματίες Μπαϊράμι, Μέντες Aμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σπύρου Ρισβάνη. Ο νεαρός αμυντικός υπέστη διάστρεμμα α΄ βαθμού στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, έκανε την Πέμπτη θεραπεία και η συμμετοχή στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ ο Ντίνας ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον δικέφαλο. 
 
Στην προπόνηση της Παρασκευής, όσοι ξεκίνησαν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των Πράσινων ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με τελειώματα φάσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.