Οδηγίες για τους φιλάθλους στη Ριζούπολη

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι εισιτήρια για τη ρεβάνς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θα διατίθενται και την Πέμπτη.

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι εισιτήρια για τη ρεβάνς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θα διατίθενται και την Πέμπτη. Όσοι το άφησαν για την τελευταία στιγμή, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τη μέρα του αγώνα από τις 10 το πρωί στο «Καφέ 1891» του γηπέδου της Ριζούπολης.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα τονίζουν ότι για τους φίλους των φιλοξενούμενων που θα προσέλθουν μεμονωμένα στο «Γ. Καμάρας» θα υπάρχει εκδοτήριο έξω από τη θύρα 3.

Η ανακοίνωση:

«Προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα θα γίνεται την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014, από τις 10:00 στο «Καφέ 1891» του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας». Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις Θύρες 6-7. Εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα λειτουργήσει έξω από την Θύρα 3. Τιμές εισιτηρίων: Θύρα 1Α 15 ευρώ και 5 ευρώ το μειωμένο, Θύρα 1Β 15 ευρώ, Θύρα 2Α 15 ευρώ και Θύρα Ε (κεντρική) 20 ευρώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.