Ο Γλύκος πολυτιμότερος όλων

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της (MVP) για τον μήνα Ιανουάριο ολοκληρώθηκε με τον Παναγιώτη Γλύκο να επικρατεί κατά κράτος των Λίνο, Μαντούρο, Αθανασιάδη και Στοχ.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της (MVP) για τον μήνα Ιανουάριο ολοκληρώθηκε με τον Παναγιώτη Γλύκο να επικρατεί κατά κράτος των Λίνο, Μαντούρο, Αθανασιάδη και Στοχ.

Περισσότερες λεπτομέρειες παραθέτει στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στο ποδόσφαιρο οφείλεις να είσαι πάντα έτοιμος να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία όποτε αυτή σου δοθεί. Ο Παναγιώτης Γλύκος αποδείχτηκε έτοιμος. Πήρε τα γάντια του βασικού μετά το πειθαρχικό παράπτωμα του Σανθ Χακόμπο κι έκτοτε αποτελεί μία από τις αποκαλύψεις της σεζόν.

Σταθερά καλός, ουσιαστικός και σίγουρος στις επεμβάσεις του, ο Γλύκος είναι αυτή τη στιγμή ο πιο φορμαρισμένος Ελληνας τερματοφύλακας κι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Με τη δική σας ψήφο, μάλιστα, ξεκινάει το 2014 με τον τίτλο του MVP για τον μήνα Ιανουάριο. Στη σχετική ψηφοφορία που διεξήγαγε, όπως κάθε μήνα το paokfc.gr, ο Γλύκος συγκέντρωσε το 59% των προτιμήσεών σας με 1.446 ψήφους. Είναι η πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν που ο τίτλος του MVP του μήνα καταλήγει σε τερματοφύλακα.
Δεύτερος ήταν ο Λίνο με 16%, τρίτος ο Μαντούρο με 11%, τέταρτος ο Κλάους με 8% και πέμπτος ο Στοχ με 6% των προτιμήσεών σας».

Στην ίδια ενημέρωση επισημαίνεται πως ο Στέφανος Αθανασιάδης αναδείχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Πιο συγκεκριμένα:
«Fans man of the match o Κλάους
Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη του Fans man of the match για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Νικητής με 46% (1.001 ψήφοι) αναδείχτηκε ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Τον ακολούθησαν στην πρώτη τριάδα ο Εργκούς Κάτσε με 19% και ο Μπίμπρας Νάτχο με 12%».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.