Μέριμνα για το παιδικό ποδόσφαιρο

Την έγνοια και το έμπρακτο ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστοποίησε η συμμετοχή ανθρώπων της σε ημερίδα για το παιδικό ποδόσφαιρο.

Την έγνοια και το έμπρακτο ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστοποίησε η συμμετοχή ανθρώπων της σε ημερίδα για το παιδικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φιλοξενεί το παρακάτω θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«H βαρύτητα που δίνει ο ΠΑΟΚ στις συνεργαζόμενες Ακαδημίες PAOK Football Prints επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι «επιστρατεύει» τόσο τον τεχνικό διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής Γρηγόρη Καραβέλη, όσο και την ψυχολόγο Ειρήνη Ρέρα για την «εκπαίδευση» προπονητών, παιδιών και γονιών.
Ο κ. Καραβέλης και η κ. Ρέρα ταξίδεψαν στο Κιλκίς, προσκεκλημένοι της συνεργαζόμενης με τον ΠΑΟΚ Ακαδημίας Αλέξανδρος για να μιλήσουν στην ημερίδα που είχε θέμα το ελληνικό παιδικό ποδόσφαιρο.

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση την οποία τίμησαν δεόντως οι άνθρωποι της Ακαδημίας Αλέξανδρος, αλλά και τοπικοί παράγοντες, o κ. Καραβέλης απευθύνθηκε στους προπονητές για τεχνικά και οργανωτικά θέματα, ενώ η κ. Ρέρα μίλησε για τις προσδοκίες των γονιών και πως αυτές επιδρούν στα παιδιά – αθλητές. Δέχτηκαν πληθώρα ερωτήσεων από ανθρώπους που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για την διοργάνωση της ημερίδας.

Η εκδήλωση είχε και γιορτινό χαρακτήρα, καθώς απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Τσολακίδη, που προέρχεται από την Ακαδημία Αλέξανδρος και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Επόμενη .στάση για την ψυχολόγο των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ είναι η Καλαμαριά στις 14 Φεβρουαρίου. Η κ. Ρέρα θα βρεθεί στο 1ο Δημοτικό σχολείο Καλαμαριάς για να μιλήσει στην ημερίδα της τοπικής, συνεργαζόμενης με τον ΠΑΟΚ, Ακαδημίας για την επικοινωνία των γονιών με τα παιδιά τους.

Μέσα στον Φεβρουάριο, άλλωστε, τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ διοργανώνουν άλλη μία ημερίδα που θα αφορά στην αυτοεκτίμηση των παιδιών και πως οι γονείς τους μπορούν να την ενισχύσουν», καταλήγει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.