Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Οι «πράσινοι» είχαν αναφερθεί στην ανακοίνωσή τους στη μη καταγραφή του τραυματισμού του Στέφανου Καπίνο από αντικείμενο στο φύλλο αγώνα της συνάντησης και ο κ. Καρράς κάλεσε την ΠΑΕ να απολογηθεί για το περιεχόμενό της.

Στον Παναθηναϊκό σχολιάζοντας την κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, τόνισαν πως ουσιαστικά αυτή αποτελεί δικαίωση των θέσεών τους όσον αφορά το συμβάν.

«Εφόσον στη ζυγαριά του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα μια ανακοίνωση που περιγράφει γεγονότα που ΑΠΟΚΡΥΦΤΗΚΑΝ στο φύλλο αγώνα είναι  βαρύτερη προσβολή για το ποδόσφαιρο από το να μένει ουσιαστικά ατιμώρητος ο τραυματισμός ενός παίκτη τα σχόλια περιττεύουν. Το παραπάνω και πολλά ακόμη αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση για όλα όσα κατά καιρούς καταγγέλουμε»,  έλεγαν συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό.

Άναλυτικά η κλήση του Εισαγγελέα:

1.Άσκησε έφεση κατά της υπ΄ αριθμ. 62/2014 απόφασης της ΠΕ/Super League, που αφορά τον αγώνα της 1/2/2014 ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
2.Άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1 και 4) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ανακοίνωση στις 2/2/2014).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.