Πρόλαβε την Ίντερ ο Ολυμπιακός

Η Ίντερ είχε εντάξει τον Ρομπέρτο στο μετεγγραφικό της στόχαστρο και ήταν έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Ίντερ είχε εντάξει τον Ρομπέρτο στο μετεγγραφικό της στόχαστρο και ήταν έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του, το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «νερατζούρι» είχαν ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να έρθουν σε καταρχήν συμφωνία για τον 27χρονο τερματοφύλακα.

Πέρα, από τους Ιταλούς, ενδιαφέρον για τον Ρομπέρτο είχαν εκδηλώσει και οι Λίβερπουλ, Χετάφε και Σεβίλλη. Μάλιστα, δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου αναφέρουν πως η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης ήθελε να παραχωρήσει τον Ρομπέρτο στη Χετάφε ως αντάλλαγμα, για τη μετεγγραφή του Μιγκέλ Άνχελ Μόγια, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα των Μαδριλένων, σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Κουρτουά από το «Βιθέντε Καλντερόν».

Ο Ρομπέρτο ξεκαθάρισε στους Μαδριλένους πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που συνειδητοποίησε πως δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Σιμεόνε, για την επόμενη σεζόν στους «ροχιμπλάνκος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.