Γενέθλια αντάξια της ιστορίας του

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε τα 106 χρόνια ιστορίας του σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο ερασιτέχνης στον «Τάφο του Ινδού», παρουσία εκπροσώπων από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε τα 106 χρόνια ιστορίας του σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο ερασιτέχνης στον «Τάφο του Ινδού», παρουσία εκπροσώπων από όλα τα τμήματα του συλλόγου. Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς, ο αντίστοιχος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και οι Παύλος, Θανάσης και Δημητρής Γιαννακόπουλος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε ακριβώς στις 19:08 μια ώρα που συμβόλιζε το έτος ίδρυσης του Παναθηναϊκού, υπό το άκουσμα του ύμνου της ομάδας. Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με εικόνες από την ίδρυση του συλλόγου και τον Γιώργο Καλαφάτη, καθώς επίσης και από αγώνες του Παναθηναϊκού από όλα τα αθλήματα.

Στο βήμα ανέβηκε πρώτος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς καλωσορίζοντας άπαντες. «Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και αδιαίρετος. Για εμάς δεν υπάρχει το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και ο Ερασιτέχνης, είμαστε όλοι ένα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που πρωτοπορεί εδώ και 106 χρόνια και θα συνεχίσει να πρωτοπορεί», δήλωσε ο Ηλίας Μιχαλαριάς.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος λέγοντας: «Δεν είχα προετοιμαστεί να μιλήσω μιας και κόβουμε την πίτα μας να έχουμε μια καλή χρονιά, όλα τα τμήματα μας να τα πάνε καλά και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις πολλές δυσκολίες που είτε άλλοι μας βάζουν μπροστά μας είτε συναντάμε λόγω της κρίσης».

Επόμενος που πήρε τον λόγο ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δηλώνοντας: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ με την ιδιότητα του προέδρου της ΚΑΕ στα 106α γενέθλια του συλλόγου. Ενός συλλόγου που οραματίστηκε και ίδρυσε ο Γιώργος Καλαφάτης.

Είμαι βέβαιος ότι από ψηλά που θα μας παρακολουθεί θα νιώθει υπερήφανος. Καταρχάς γιατί ενέπνευσε εκατομμύρια φιλάθλους με την ιδέα του Παναθηναϊκού είμαι βέβαιος ότι θα νιώθει υπερήφανος για τα έξι ευρωπαϊκά, το Γουέμπλει, τους Ολυμπιονίκες, τους 500 και βάλε τίτλους που σε αντίθεση με άλλους συλλόγους τους έχουμε κατακτήσει εντός αγωνιστικού χώρου. Είναι η ίδια περηφάνια που αισθάνομαι και εγώ, όχι μόνο για όλα αυτά, αλλά για τα αθλητικά ιδεώδη με τα οποία μεγάλωσα. Τα οποία δεσμεύομαι ότι θα υπηρετώ και θα επενδύω σε αυτά με όλες μου τις δυνάμεις.

Σαν οπαδός θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ στον Γιάννη Αλαφούζου που έχει αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πιο δύσκολη περίοδο. Η δική του προεδρεία διαδέχτηκε την πιο μαύρη σελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, αυτή της πολυμετοχικότητας. Η οποία όχι μόνο άφησε πίσω της δισβάστακτα χρέη που υποθήκευσε το μέλλον του συλλόγου αλλά και παραλίγο να αλλοιώσουν το DNA του Συλλόγου με ολέθριες συνέπειες.

Οφείλουμε όλοι να συστρατευτούμε δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που έχει αναλάβει. Κύριε Αλαφούζο, δεσμεύομαι ότι καλοκαίρι εφόσον το θέλετε θα είμαι δίπλα σας και οικονομικά και ηθικά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Ηλία Μιχαλαριά, ο οποίος καταθέτει καθημερινά πολλές ώρες δουλειάς και αφοσίωσης με αποτέλεσμα ο σύλλογος να πορεύεται με αξιοπρέπεια και πάντα με τη δική του προοπτική προς το μέλλον.

Άκουσα πως η εκδήλωση μεταδίδεται και από το διαδίκτυο και είμαι βέβαιος πως όλοι οι Παναθηναϊκοί που βρίσκονται εδώ, αλλά και αυτοί που μας παρακολουθούν από το διαδίκτυο θα αφιερώσουν ένα λεπτό από το χρόνο τους και 1,23 ευρώ και να στείλουν μήνυμα με τη λέξη ΠΑΟ στο 54529 με τα έσοδα να πηγαίνουν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Δεν βλέπω να βγαίνουν τα κινητά. Από την πλευρά μου σήμερα προσφέρω 10.000 ευρώ για την ενίσχυση του ερασιτέχνη και παρακαλώ όλοι οι Παναθηναϊκοί να στείλουμε αυτό το ένα SMS. Χρόνια μας πολλά και με υγεία σε όλον τον κόσμο και με πολλές επιτυχίες».

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις προς αθλητές και ομάδες του Παναθηναϊκού που διακρίθηκαν μέσα στο 2013.

Πρώτη βραβεύτηκε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για το περσινό νταμπλ, ενώ σειρά πήραν η γυναικεία ομάδα μπάσκετ, ομάδα Νεανίδων του Βόλεϊ, ο Ειριναίος Τσινάκης ο οποίος βγήκε πρώτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορία, η Άννα Μπουρδάκου, ο Παναγιώτης Λάσκαρης και ο Ρούλης Αγραπιδάκης.

Τέλος, σειρά είχε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τον Θανάσης Γιαννακόπουλο να δηλώνει: «Φίλοι του Παναθηναϊκού θέλω να πω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς που σήμερα γιορτάζουμε μαζί τα 106 χρόνια του Παναθηναϊκού. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ακολουθείται παντού τον Παναθηναϊκό, είστε το παρών και το μέλλον του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.