Παράπονα από τον Παναγόπουλο

Ο προπονητής του Πανιώνιου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα δύο μαζεμένα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, αλλά και για μια φάση στην οποία ο Κούρντι σφυρίχτηκε οφσάιντ.

Ο προπονητής του Πανιώνιου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα δύο μαζεμένα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, αλλά και για μια φάση στην οποία ο Κούρντι σφυρίχτηκε οφσάιντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγόπουλου μετά την ήττα από τον ΟΦΗ:

«Ήρθαμε στην Κρήτη με σκοπό να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας έδινε προβάδισμα για τη Νέα Σμύρνη. Αυτήν την στιγμή το προβάδισμα το έχει ο ΟΦΗ και εμείς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε ένα δύσκολο σκορ.

Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρει την πρόκριση. Είναι άσχημο όταν δέχεσαι γκολ μέσα σε 5 λεπτά. Για το πέναλτι δεν έχω άποψη αλλά έχω άποψη για την φάση του Κούρντί που ήρθε από τα Χανιά και βγήκε οφσάιντ. Δεν θα βάλω την κούραση ως δικαιολογία γιατί είμαστε επαγγελματίες. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο» .

Για τον ΟΦΗ:

«Ένα παιχνίδι κυπέλλου είναι διαφορετικό από αυτό του πρωταθλήματος. Το ρόστερ μας αποδυναμώνεται και δεν μπορούμε να ενισχυθούμε. Σήμερα σε ένα σημείο του αγώνα που είδα ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάτι, αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τον Πανιώνιο αλλά μιλάμε για ένα ρόστερ που αποτελείται από νέα παιδιά, που είναι αμιγώς ελληνικό και συνεχίζουμε την πολύ δύσκολη προσπάθεια. Να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του ΟΦΗ γιατί το “Γεντί Κουλέ” ζει ξανά μεγάλες στιγμές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.