Ανακοίνωσε Αντελέγιε ο Εργοτέλης

Την ενίσχυση του στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία συνέχισε ο Εργοτέλης αποκτώντας τον Αγιοντέλε Αντελέγιε.

Την ενίσχυση του στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία συνέχισε ο Εργοτέλης αποκτώντας τον Αγιοντέλε Αντελέγιε. Ο Νιγηριανός αμυντικός αποκτήθηκε σαν ελεύθερος καθώς είχε λύσει το συμβόλαιο του με την Ανζί και υπέγραψε στους Κρητικούς μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει σχετικά
«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ayodele ADELEYE έως τις 30/06/2014, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας για έναν επιπλέον χρόνο.

Το συμβόλαιο του 25χρονου (25/12/1988) διεθνούς Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη ρωσική Ανζί, κατατέθηκε ήδη στην ΕΠΟ προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του. Η άφιξή του στο Ηράκλειο προσδιορίζεται εντός του προσεχούς Σαββατοκύριακου.

Πριν από την Ανζί, ο Adeleye αγωνίστηκε στην Ουκρανία με τις Μέταλουργκ Ντόνετσκ και Ταβρίγια καθώς και στην Ολλανδία με την Σπάρτα Ρότερνταμ. Είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών της Νιγηρίας, με την οποία έχει χριστεί ήδη 10 φορές διεθνής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.