Μπούρμπος: «Θα είμαστε έτοιμοι με τον Πανιώνιο» (video)

Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε αποκλειστικά στον απεσταλμένο των καναλιών Novasports στο Βέλγιο, Γιάννη Τσαΐνη, μετά το φιλικό 1-1 του ΟΦΗ με τη Σερκλ Μπριζ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» των Βρυξελλών.

Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε αποκλειστικά στον απεσταλμένο των καναλιών Novasports στο Βέλγιο, Γιάννη Τσαΐνη, μετά το φιλικό 1-1 του ΟΦΗ με τη Σερκλ Μπριζ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» των Βρυξελλών.

Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πώς οι Κρητικοί θα είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας με τον Πανιώνιο, ενώ σχολίασε πώς παρά την κούραση των δύο σερί αγώνων ο ΟΦΗ έδειξε ότι βρίσκεται σε ικανοποιητικό στάδιο προετοιμασίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Μπούρμπου: «Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό στάδιο προετοιμασίας παρά την κούραση και την ταλαιπωρία των δύο σερί αγώνων. Είμαστε σε καλό δρόμο κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε την προετοιμασία με υγεία και συνεχή βελτίωση. Η σεζόν άρχισε πιο οργανωμένα από τις προηγούμενες, με σοβαρά βήματα και πιστεύω πώς θα είναι η καλύτερη περίοδος των τελευταίων ετών για την ομάδα. Ανεβάζουμε τον πήχη δίνοντας το 100% των δυνάμεών μας και θα είμαστε έτοιμοι με τον Πανιώνιο, διότι ένα καλό ξεκίνημα σημαίνει πολλά».

Στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε και το μεταγραφικό απόκτημα των «Ομιλιτών» Θοδωρής Τριποτσέρης. Αναλυτικά η δήλωσή του: «Για την περίοδο που βρισκόμαστε δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλά. Όσο δεν χάνουμε, ακόμη και στα φιλικά, χτίζουμε χαρακτήρα. Ο προπονητής μας μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής και το μόνο που θέλουμε είναι να μένουμε μακριά από τραυματισμούς. Είμαστε στο μοντάρισμα της ομάδας και με όλα τα φιλικά που δίνουμε θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Σε δύο φιλικά που δώσαμε, εμείς φανήκαμε πιο έτοιμοι από τους αντιπάλους μας. Τα καλύτερα έρχονται. Αυτό πιστεύουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.