Γίνε ποδοσφαιριστής για ένα σουτ και κέρδισε (video)

Μια ακόμη καινοτομία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία εγκαινιάζει έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό για όλους όσοι βρεθούν αύριο στις κερκίδες της Τούμπας για τον αγώνα με τη Βέροια.

Μια ακόμη καινοτομία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία εγκαινιάζει έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό για όλους όσοι βρεθούν αύριο στις κερκίδες της Τούμπας για τον αγώνα με τη Βέροια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει πάει έστω και μία φορά στη ζωή του στο γήπεδο και να μην έχει πει την κλασική φράση «τι έχασε; Αυτό το έβαζα μέχρι κι εγώ». Από αυτή την Κυριακή και σε κάθε εντός έδρας αγώνα το γήπεδο της Τούμπας ανοίγει για τους πρωταγωνιστές της εξέδρας. Ο ΠΑΟΚ σας δίνει τη δυνατότητα να δείξετε τις. εκτελεστικές σας ικανότητες με τη μπάλα στα πόδια και να κερδίσετε δώρα.

Στο ημίχρονο του αγώνα με τη Βέροια τρεις από τους θεατές που θα αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα – κατόπιν κλήρωσης – θα πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας προκειμένου να δοκιμάσουν να σκοράρουν στον ειδικό τοίχο του ΠΑΟΚ. Ο σχετικός διαγωνισμός έχει τρία επίπεδα δυσκολίας κι ανάλογα με το ποιο στόχο θα πετύχουν οι διαγωνιζόμενοι, θα κερδίσουν και τα ανάλογα δώρα. Ο μεγάλος νικητής που θα καταφέρει να σκοράρει στη θέση 3, στην πάνω αριστερά γωνία του τοίχου θα κερδίσει 500 ευρώ, ενώ όποιος βάλει τη μπάλα στη θέση δύο κερδίζει ένα διαρκείας του ΠΑΟΚ.

Το paokfc.gr κάλεσε επτά ποδοσφαιριστές των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ για να δοκιμάσουν τον τείχο και οι κάμερες του PAOK TV ήταν εκεί για να καταγράφουν τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών. Ευθύμης Κουλούρης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Τάσος Δημητριάδης από την Κ20, Βασίλης Χατζηδίμπας από την Κ17, Κώστας Χατζηδίμπας από την Κ15, Νίκος Χατζής και Γιώργος Δούμτσης από την Κ14 πήραν μέρος στον διαγωνισμό ευστοχίας. Ο νικητής; Στις οθόνες σας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.