Η ώρα της μικρής Πηγής

Σε κάθε εντός έδρας αγώνα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαθέτει συγκεκριμένο ποσοστό των εισπράξεων προς συνανθρώπους μας που έχουν ιδιαίτερη και άμεση ανάγκη βοήθειας.

Σε κάθε εντός έδρας αγώνα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαθέτει συγκεκριμένο ποσοστό των εισπράξεων προς συνανθρώπους μας που έχουν ιδιαίτερη και άμεση ανάγκη βοήθειας.

Το ίδιο θα συμβεί και αύριο, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βέροια κι η ΠΑΕ ενημέρωσε επισήμως για τον άνθρωπο που άθελά του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Αναλυτικά: «Η απερίγραπτη χαρά της γέννησης ενός παιδιού, του δικού τους παιδιού, σύντομα έδωσε τη θέση της σ’ ένα αβάσταχτο «γιατί;». Η μικρούλα Πηγή ήταν τεσσάρων μηνών όταν άρχισε να εμφανίζει προβλήματα στην ανάπτυξη.  Βαριά επιληπτική εγκεφαλοπάθεια ήταν η διάγνωση των γιατρών που δεν έδιναν ελπίδες επιβίωσης.

Το μικρό κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη, όμως, δίνει το δικό του σκληρό κι άνισο αγώνα για τη ζωή. Από την ημέρα που ξεκίνησε η περιπέτειά της συνεχίζει με ειδική διατροφή να παλεύει, καθώς δεν περπατά, δεν μιλά και δεν στηρίζει το κεφάλι της, ενώ σωματική ανάπτυξή της είναι μειωμένη εξ αιτίας της ασθένειάς της.

Η Πηγή σήμερα είναι τριών ετών και δεν σταματά να μάχεται για τη ζωή της. Σε αυτή της την προσπάθεια, η Πηγή και η οικογένειά της έχουν σύμμαχο τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.

Η παρουσία σας την Κυριακή (26.01, 17:15) στην Τούμπα για τον αγώνα με τη Βέροια βοηθά αυτούς τους ανθρώπους ν’ ανέβουν το Γολγοθά τους, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη της οικογένειας.

Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο.», αναφέρει χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.