«Ο Λαμπρόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.
Δημοσίευση: 24/01/2014 - 22:52
Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Παράλληλα οι «κυανέρυθροι» ξεκαθαρίζουν πως με την πλευρά του παίκτη βρίσκονται σε ανοικτή διαπραγμάτευση για την επέκταση του συμβολαίου του και η όποια απόφαση παρθεί θα είναι προς όφελος του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αναφορικά με το θέμα του Βασίλη Λαμπρόπουλου, γνωστοποιεί τα εξής: Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, η τροποποίηση του οποίου έγινε για ειδικό λόγο και πάντοτε σε συμφωνία μαζί του, αλλά και με τον εκπρόσωπό του. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι σε ανοικτή διαπραγμάτευση με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, για την επέκταση του συμβολαίου του και σε κάθε περίπτωση η όποια απόφαση παρθεί θα είναι από κοινού και με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του συλλόγου, όπως άλλωστε έχει δηλώσει πως επιθυμεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής».