Λιγοστεύουν οι πιθανότητες για Πουλίδο

Οι πιθανότητες συμμετοχής του Ρούμπεν Πουλίδο, στην Κυριακάτικη μάχη της Λιβαδειάς, μειώνονται συνεχώς, μετά τη νέα απουσία του Ισπανού από την προπόνηση.

Οι πιθανότητες συμμετοχής του Ρούμπεν Πουλίδο, στην Κυριακάτικη μάχη της Λιβαδειάς, μειώνονται συνεχώς, μετά τη νέα απουσία του Ισπανού από την προπόνηση. Πλέον, απομένουν δύο «γεμάτες» προπονήσεις μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας, με την αυριανή να χαρακτηρίζεται ως η πλέον κρίσιμη για τον παίκτη.
  
Εξάλλου, πέραν του Πουλίδο,  χωρίς και τον Ανδρέα Τάτο κύλησε η εκγύμναση του Αρη στο «Δασυγένειο». Η κατάστασή του δεν προκαλεί όμως ανησυχία στο ιατρικό τιμ και ο 24χρονος μέσος αναμένεται να μπει αύριο κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα θεραπείας και είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός των κιτρίνων, Σούλης Παπαδόπουλος, προχώρησε σε τακτική ανάλυση του αγώνα με τον Ατρόμητο, επισημαίνοντας τα λάθη που έγιναν και τους τομείς στους οποίους η ομάδα χρειάζεται βελτίωση. O Παπαδόπουλος, έκανε παρατηρήσεις σε ό,τι αφορά την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 11, στο «Κλ. Βικελίδης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.