Χωρίς Τζανακάκη κόντρα στον Πανιώνιο

Ο Εργοτέλης κοντράρεται με τον Πανιώνιο την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μανώλη Τζανακάκη.

Ο Εργοτέλης κοντράρεται με τον Πανιώνιο την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μανώλη Τζανακάκη.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του διεθνούς άσου καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Απ’ την άλλη, η διοίκηση των Κρητικών είναι ιδιαίτερα δυσσαρεστημένη από τη συμπεριφορά του Μπρούνο Χαλκιαδάκη, ο οποίος είναι … εξαφανισμένος και έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας κατήγγειλαν το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο 21χρονος παίκτης έθεσε εαυτόν εκτός από την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ενώ απών ήταν και από την προπόνηση του Σαββάτου (19/01) πριν την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Έτσι, ο παίκτης κλήθηκε σε απολογία αλλά δεν εμφανίστηκε και κλήθηκε εκ νέου σε απολογία για να δικαιολογήσει την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.