Στον Λεβαδειακό ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ

Η Μπάνικ Οστράβα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 27χρονου (την 1η Φλεβάρη) Σέρβου μέσου Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ στον Λεβαδειακό στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η Μπάνικ Οστράβα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 27χρονου (την 1η Φλεβάρη) Σέρβου μέσου Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ στον Λεβαδειακό στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο Μιλοσάβλιεφ αγωνίστηκε στην τσέχικη ομάδα από τον Ιούλιο του 2012, όταν και αποκτήθηκε από την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας Κάρβινα με την οποία είχε 99 συμμετοχές από το 2008 και 19 γκολ! Ο έμπειρος χαφ άρχισε την καριέρα του από τη Ραντ της πατρίδας του, ενώ στη συνέχεια έπαιξε και στον Ερυθρό Αστέρα. Υπήρξε διεθνής μόνο με τις μικρές Εθνικές της πατρίδας του.

Ο Σέρβος παίκτης είχε συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2014 με την Οστράβα, αλλά κατόπιν συνεννόησης το έλυσε κάτι που σημαίνει ότι έρχεται στη Λιβαδειά ως ελεύθερος, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Βοιωτούς για τα επόμενα δυόμιση χρόνια σύμφωνα, πάντα, με τα όσα ανακοίνωσε η Μπάνικ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του τσέχικου κλαμπ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μιλοσάβλιεφ: «Από την Μπάνικ κρατώ τις καλύτερες αναμνήσεις. Εύχομαι στην πρώην ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της, ενώ θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του». Ο νέος παίκτης του Λεβαδειακού, που δεν έχει ανακοινωθεί από το σύλλογο της Σούπερ Λίγκας, έπαιξε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο 35 επίσημα ματς με την Μπάνικ, σκοράροντας τρεις φορές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.