Θεολόγου και με τη «βούλα»

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Παντελή Θεολόγου, με συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών.
Δημοσίευση: 17/01/2014 - 14:52

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Παντελή Θεολόγου, με συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών.

Ο 22χρονος αμυντικός δοκιμαζόταν το προηγούμενο διάστημα από τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος εισηγήθηκε θετικά για την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου και οι πρώτες δηλώσεις του νέου αποκτήματος.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παντελή Θεολόγου.

Ο ποδοσφαιριστής που έκανε προπονήσεις με την ομάδα μας το τελευταίο 15νθημερο και αποκτήθηκε κατόπιν εισήγησης του προπονητή Γιώργου Παράσχου βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στο astromitosfc.gr τα εξής:

''Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία για να αγωνιστώ σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Παράσχο για την πολύ μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τόσο εκείνον αλλά και τους ανθρώπους του Ατρόμητου που με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή.
Μου δόθηκε η ευκαιρία από τον Ατρόμητο να δοκιμαστώ και το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη παρότι είχα δεχθεί πρόταση από την Καλλιθέα την οποία θέλω επίσης θέλω να ευχαριστήσω γιατί στον ένα χρόνο που ήμουν εκεί με στήριξαν όλοι.
Ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα μου. Θα δουλέψω σκληρά για να φθάσω εγώ αλλά και η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται και να πετύχουμε τους στόχους μας. Για εμένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο η δουλειά''.
Ο Παντελής Θεολόγου αγωνίζεται στη θέση του αριστερού κεντρικού αμυντικού. Γεννήθηκε στις 7 Μαϊου 1991 και οι προηγούμενες ομάδες του είναι κατά σειρά: Σούλι Παραμυθιάς, Αμβρακικός,  Πρέβεζα, Εθνικός Αστέρας και Καλλιθέα.
Επέλεξε το νούμερο «22» στη φανέλα του».