Αισιοδοξία για το «ασπρόμαυρο» χρέος

Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται το θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, σύμφωνα με τη διοίκηση της ομάδας.
Δημοσίευση: 17/01/2014 - 07:48

Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται το θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, σύμφωνα με τη διοίκηση της ομάδας. Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά αναμένεται να λάβει άμεσα τις απαντήσεις της Πολιτείας και της Τρόικας, σχετικά με την αποπληρωμή του πρωτογενούς χρέους.

Το συγκεκριμένο χρέος φτάνει τα 11,2 εκατομμύρια ευρώ. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να υπάρξει ρύθμιση σχετικά με τις προσαυξήσεις, ώστε να αποπληρωθεί μόνο το πρωτογενές χρέος. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ελπίζει πως μέσα στον Ιανουάριο θα τελειώσει οριστικά το συγκεκριμένο θέμα. Παράλληλα, προχωρούν και τα πλάνα της διοίκησης και για το θέμα του προπονητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης.

Στα αγωνιστικά, δημοσιεύματα θέλουν τον ΠΑΟΚ να εξετάζει και την περίπτωση του Μπόμπο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνίζεται στην Καϊσερισπορ, με την οποία πέρυσι είχε 18 γκολ. Φέτος δεν αποτελεί πρώτη επιλογή της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και αναζητεί ομάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί κατά το παρελθόν στο μετεγγραφικό στόχαστρο και των «αιωνίων» αντιπάλων, όταν αγωνίζονταν στη Μπεσικτάς.