Αποφασίζει για στόπερ ο Μίτσελ

Ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες το θέμα του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να αποφασίσει για το αν θα αποκτηθεί κάποιος παίκτης, για να καλύψει το κενό του τραυματία Δημήτρη Σιόβα.

Ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες το θέμα του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να αποφασίσει για το αν θα αποκτηθεί κάποιος παίκτης, για να καλύψει το κενό του τραυματία Δημήτρη Σιόβα. Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών από την ισπανική αγορά και θα κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος θέλει σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παίκτης που θα αποκτηθεί να μπορέσει να προσφέρει άμεσα στους «ερυθρολεύκους», καθώς θεωρεί πως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν είναι απολύτως έτοιμος.

Ο 50χρονος προπονητής φέρεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μποτία, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Έλτσε από τη Σεβίλλη. Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Ράφα της Χετάφε, ενώ ως εναλλακτική επιλογή εξετάζεται ο Εσκουντέ, ο οποίος αγωνίζεται στη Μπεσικτάς.

Στη σχετική λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Έβερτον της Ανζί και Βίλοτιτς της Γκρασχόπερς, ενώ πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο απόκτησης από τώρα του Τάσου Αυλωνίτη, με τον οποίο υπάρχει ήδη συμφωνία. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να ξεκαθαρίσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν συντομότερα στη διάθεσή του, τον νέο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.