Πέτριτς: «Με ήθελαν και το καλοκαίρι»

Από το καλοκαίρι κρατούσε το φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Μλάντεν Πέτριτς, πριν καταλήξει σε γάμο, όπως αποκάλυψε ο Κροάτης επιθετικός.
Δημοσίευση: 14/01/2014 - 08:44

Από το καλοκαίρι κρατούσε το φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Μλάντεν Πέτριτς, πριν καταλήξει σε γάμο, όπως αποκάλυψε ο Κροάτης επιθετικός. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως στην αρχή της σεζόν προτίμησε να παραμείνει στο Λονδίνο, γιατί δεν ήθελε να μετακομίσει με την οικογένειά του.

Χαρακτηριστικά, ο Πέτριτς τόνισε στην κροατική ιστοσελίδα «Jutarnji-list»: «Η ελληνική ομάδα με ήθελε πριν πάω στη Γουέστ Χαμ, όμως εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να μετακομίσω με την οικογένειά μου, ήθελα να παραμείνω στο Λονδίνο. Στην πορεία διαπίστωσα ότι δεν ήμουν από τις πρώτες επιλογές του αγγλικού συλλόγου κι έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον μου».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Παναθηναϊκός ήταν συνέχεια στο μυαλό μου, επικοινωνήσαμε, είπαμε τι θέλουμε και φθάσαμε πολύ γρήγορα στη συμφωνία. Υπέγραψα με την ελληνική ομάδα για 1,4 χρόνο και πιστεύω ότι θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου».