Τελειώνει και του Μπουζάνη στον Άρη

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Ντιν Μπουζάνη στον Άρη, με τον ομογενή τερματοφύλακα να αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.
Δημοσίευση: 01/07/2013 - 09:36

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Ντιν Μπουζάνη στον Άρη, με τον ομογενή τερματοφύλακα να αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Οι «κίτρινοι» θέλουν να τελειώσουν άμεσα τη συγκεκριμένη μετεγγραφή, η οποία θα ακολουθήσει αυτή του Μιχάλη Μανιά.

Ο Μπουζάνης έμεινε ελεύθερος από την Όλνταμ, στην οποία αγωνίστηκε την περσινή σεζόν. Ο 23χρονος παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη τη νέα σεζόν και στις τάξεις του Άρη επικρατεί αισιοδοξία πως θα κλείσει άμσα το θέμα.

Από εκεί και πέρα, οι «κίτρινοι» συνεχίζουν τις προσπάθειες για την απόκτηση του Σουμπίνιο. Ο Άρης θα κινηθεί για τον δανεισμό του παίκτη από τον Ολυμπιακό ή την απόκτηση των δικαιωμάτων, εφόσον παραχωρηθεί, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Ανδρέα Τάτου στη μεσαία γραμμή.