Καραγεωργίου: “Μετράει η νίκη…”

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου. Παραδοχή από Λεμονή.

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Μετά τα δύο γκολ που σημειώσαμε η ομάδα μου είχε λίγο άγχος, παρουσιαστήκαμε κομμένοι, χωρίς να καταλάβω το γιατί. Σημασία είχε που κερδίσαμε όμως. Η προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν πολύ καλή. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε τον αγώνα, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Τελικά αυτό έγινε με το γκολ του Τζούνιορ, που ήταν ένας συνδυασμός ικανότητας και τύχης. Δε διαχειριστήκαμε το παιχνίδι όπως θα ήθελα μετά το δεύτερο γκολ. Δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτό το κομμάτι. Έχουμε έξι ημέρες να ασχοληθούμε με αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια. Τα περισσότερα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και μετά θα μιλήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια για την παραμονή, αλλά και θα βάλουμε ψηλότερα τον πήχη.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια καλά πεντάλεπτα, ενώ υπήρχαν και στιγμές που ο Πανιώνιος μας δημιούργησε προβλήματα. Έχασε κάποιες ευκαιρίες ο Μπουντιμίρ κι αυτό δεν ήταν καλό, καθώς θα πρέπει να πετύχει ένα γκολ για να αλλάξει η ψυχολογία του. Στη συνέχεια χάναμε την μπάλα με μεγάλη επιπολαιότητα, χωρίς να πιεζόμαστε. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Προφανώς λόγω τους άγχους. Αυτή είναι η αίσθησή μου.

Ο Τζούνιορ είναι ένα από τα βασικά στελέχη μας. Δεν μπορώ όμως να πω κάτι καθώς λήγουν τα συμβόλαια 5-6 παικτών και δεν είναι σωστό να μιλήσω για έναν παίκτη ξεχωριστά».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Τάκης Λεμονής παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου: «Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Πράγματα που αφορούν την ομάδα μου θα τα πούμε με τους παίκτες κατ’ ιδίαν. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά προφανώς η σκέψη μας ήταν αλλού. Ήταν δίκαιη η νίκη του Εργοτέλη. Ουσιαστικά το ματς τελείωσε στο δεύτερο γκολ. Είχαμε δύο με τρεις φάσεις να μπούμε στο παιχνίδι αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Όταν δεχόμαστε γκολ δεν έχουμε τη δυνατότητα να αντιδράσουμε. Πιθανόν να μην έχουμε τα ψυχικά αποθέματα. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετώπιζε η ομάδα και πριν αναλάβω. Το γρήγορο γκολ και η αποβολή του Κουμορτζί ήταν σημαντικά γεγονότα για την εξέλιξη του παιχνιδιού».

Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πολλές λύσεις, αλλά το πρόβλημά μας δεν είναι ένας παίκτης. Αυτό που μετράει είναι συνολικά η αμυντική λειτουργία της ομάδας και στο πρώτο γκολ υπήρχε πρόβλημα στη συνολική συμπεριφορά της ομάδας. Θα συνεχιστεί στο ίδιο μοτίβο αυτή η περιπέτεια, όσον αφορά την ουρά».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.