"Καμία βιασύνη από Καμαρά και Σισέ"

Παρά τις προτάσεις από Γερμανία και Αγγλία οι δύο παίκτες βλέπουν θετικά την πιθανότητα παραμονής στον Ολυμπιακό για τουλάχιστον μια σεζόν ακόμα.
Δημοσίευση: 12/06/2019 - 14:34
Δυο από τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού τη συγκεκριμένη περίοδο είναι ο Παπέ Σισέ (Σενεγάλη) και ο Μαντί Καμαρά (Γουινέα). Πέρα από την καλή σεζόν που είχαν αμφότεροι στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Europa League, οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν το κασέ τους και να προσελκύσουν τους ενδιαφερόμενους, στο προσεχές Κόπα Άφρικά. 

Για τον Σισέ και τον Καμαρά υπήρξε επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον από Άουγκσμπουργκ και Γουότφορντ αντίστοιχα, με τις δύο ομάδες να προτίθενται να δαπανήσουν αρκετά μεγάλα ποσά για την απόκτηση τους. Ο Παπέ Σισέ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022, ενώ ο Μαντί Καμαρά μέχρι το 2023. Η προοπτική της συμμετοχής σε ένα περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα προφανώς δεν τους αφήνει ασυγκίνητους, ενώ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει δείξει πως γνωρίζει καλά το παιχνίδι των επικερδών deals. 

Σύμφωνα με την πλευρά των δύο παικτών, προτεραιότητα τους είναι μια υψηλού επιπέδου εμφάνιση στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο δεν βιάζονται να αφήσουν την ομάδα του Πειραιά. Το κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο, ο τρόπος λειτουργίας, τα ερεθίσματα που κερδίζουν από την παρουσία τους στο λιμάνι υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, τους κάνει να σκέφτονται τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση. 

Το επόμενο διάστημα θα είναι αποφασιστικής σημασίας για την παραμονή ή όχι των δύο παικτών, καθώς στα γήπεδα της Αιγύπτου θα έχει ξεκινήσει χορός από μάνατζερ. Ο Καμαρά συμπεριλήφθηκε από το TV5 Monde στις δέκα αναμενόμενες αποκαλύψεις του τουρνουά, ενώ και ο Καμαρά είναι από τα πιο καυτά ονόματα για τους σκάουτερ.