Ούτε γάτα, ούτε ζημιά για τον Γραμμένο

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ανανέωσε τη σύμβαση του Περέιρα στην ΚΕΔ, χωρίς να λέει ότι αυτό έγινε από την μειοψηφία των μελών της.
Δημοσίευση: 19/06/2019 - 15:35
Απίστευτο, αλλά ελληνικό. Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για την συνεδρίαση της ΕΕ χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για τις διαφωνίες και την αποχώρηση των συμβούλων της με αφορμή την αμοιβή του Μέλο Περέιρα. 

Ενέκρινε λοιπόν, την επέκταση της σύμβασης του Πορτογάλου για ένα ακόμα χρόνο, καθώς και την απόφαση της Λίγκας για την έναρξη του πρωταθλήματος της SuperLeague 1 για τις 24 Αυγούστου. 

Από την ανακοίνωση προκύπτει ότι στην ΕΠΟ ούτε ΚΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ με όσα συνέβησαν στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής με την Αρμενία. 

Η Ανακοίνωση: 

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., παρόντων των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κκ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Ιβάν Βέλα, Έντι Ντερβισάι και Μάριου Γεωργίου, καθώς και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε τα πεπραγμένα της Ε.Ε. της περιόδου 26.05.2018-31.05.2019, τον ενοποιημένο και αναθεωρημένο ισολογισμό, την κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης και των χρηματοοικονομικών καταστάσεων της περιόδου 01.01.2018-31.12.2018, τον προϋπολογισμό της περιόδου 01.01.2020-31.12.2020, καθώς και τις προτεινόμενες αλλαγές καταστατικού, οι οποίες αφορούν κυρίως σε αλλαγές που προκύπτουν μετά την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και τη σχετική πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση. 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος γνωστοποίησε στο σώμα την υπογραφή της ανανέωσης της σύμβασης των Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα και Χουάν Μαρτίν Φερνάντεζ με τους υφιστάμενους όρους και ημερομηνία λήξης την 31η Ιουλίου 2020, σε υλοποίηση της σχετικής απόφασης που περιλαμβάνεται στην επιστολή Σαμούρα της 21ης Μαΐου 2019, η οποία βάσει του καταστατικού των F.I.F.A./U.E.F.A., αλλά και του άρθρου 2 του καταστατικού της Ε.Π.Ο., είναι άμεσα εκτελεστή. 

Η Ε.Ε. ενέκρινε επίσης την απόφαση- εισήγηση της SuperLeague για έναρξη του νέου πρωταθλήματος της SuperLeague 1 στις 24 Αυγούστου 2019».