Περιμένει την απόφαση της Ομόνοιας

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να δοθεί στον Παναθηναϊκό από την Ομόνοια, η οριστική της απάντηση, σχετικά με την πρόταση που έχουν καταθέσει οι “πράσινοι” για τον Φάνο Κατελάρη.
Δημοσίευση: 24/06/2019 - 08:15
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να δοθεί στον Παναθηναϊκό από την Ομόνοια, η οριστική της απάντηση, σχετικά με την πρόταση που έχουν καταθέσει οι “πράσινοι” για τον Φάνο Κατελάρη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του “τριφυλλιού” προτείνουν να διατηρήσει η κυπριακή ομάδα ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη και να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο. 

Ο 23χρονος παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ενώ και η κυπριακή ομά προτιμάει να τον παραχωρήσει σε ομάδα του εξωτερικού, όμως θέλει να βάλει και χρήματα στα ταμεία της. Μέχρι στιγμής, μόνο η ΑΕΚ Λάρνακας έχει καταθέσει χρηματική πρόταση στην Ομόνοια για την απόκτηση του παίκτη. 

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει στη λίστα του και άλλα ονόματα παικτών για τη μεσαία γραμμή, σε περίπτωση που τελικά η υπόθεση του Κατελάρη δεν καταλήξει σε συμφωνία. Στόχος των “πράσινων” είναι να αποκτηθεί ένας κεντρικός μέσος, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.