Πανέτοιμος ο Κάρολ

ΕΡΜΕΛΟ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ<br>
Ο Ρόι Κάρολ έδωσε συμμετείχε στο πρόγραμμα της πρωινής σαββατιάτικης προπόνησης του Ολυμπιακού στο συννεφιασμένο
Δημοσίευση: 04/08/2012 - 12:42

ΕΡΜΕΛΟ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Ο Ρόι Κάρολ έδωσε συμμετείχε στο πρόγραμμα της πρωινής σαββατιάτικης προπόνησης του Ολυμπιακού στο συννεφιασμένο Έρμελο και είναι στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για το αποψινό φιλικό παιχνίδι με την Βίλεμ. Ο Βορειοϊρλανδός είχε υποστεί ένα τράβηγμα στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης και για προληπτικούς λόγους την Παρασκευή παρέμεινε στο ξενοδοχείο, όπου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός να τον προφυλάξει και να μην τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με την Βίλεμ που θ' αρχίσει στις 7μμ. και θα μεταδοθεί απευθείας απ' το novasports 1.

Το πρόγραμμα της προπόνηση δεν ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα δούλεψε στις στημένες φάσεις και κυρίως στα κόρνερ. Στη συνέχεια έκαναν σουτ και τελειώματα φάσεων. Το άλλο γκρουπ έκανε «ένα-δύο» και σουτ έξω από την περιοχή.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι Γιαννιώτης, Κάρολ, Μιραλάς και Γκρέκο έμειναν στο γήπεδο και έκαναν επιπλέον προπόνηση. Ο Βέλγος και ο Ιταλός βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους και δε θ' αγωνιστούν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει στις 3.30μμ. για το Τίλμπουργκ, για το φιλικό με τη Βίλεμ.