Καταιγίδα στο Ερμελο και στο διπλό

ΕΡΜΕΛΟ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ Έντονη βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της μοναδικής προπόνησης του Ολυμπιακού, την Πέμπτη στο Ερμελο.

ΕΡΜΕΛΟ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Έντονη βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της μοναδικής προπόνησης του Ολυμπιακού, την Πέμπτη στο Ερμελο. Ήταν στιγμές που η καταιγίδα έκανε δύσκολη τη ζωή των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι πάντως δούλεψαν με αμείωτη ένταση υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.
         
Μάλιστα, στη διάρκεια του εκπαιδευτικού διπλού, είχε “καταιγίδα” από γκολ, καθώς σημειώθηκαν συνολικά έξι τέρματα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 3-3. Ο Σιόβας άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους», ενώ για τους «κίτρινους» ισοφάρισε ο Αμπντούν. Ο Πάντελιτς μετά από εξαιριετική προσωπική ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Βλαχοδήμο ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-1 για τους «κόκκινους». Ο Μοδέστο, επίσης με πλασέ, ισοφάρισε σε 2-2. Ο Τζιμπούρ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για τους «κόκκινους» με 3-2, ενώ ο Ντιόγκο διαμόρφωσε το τελικό 3-3 με ένα καταπληκτικό σκαφτό σουτ.
     
Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε αποκαλύψει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που προτίθεται να χρησιμοποιήσει απ’ την αρχή στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με την Βίλεμ, το οποίο θ’ αρχίσει στις 7 το απόγευμα και θα μεταδοθεί απευθείας απ’ το novasports 1. Αντιθέτως την Πέμπτη ανακάτεψε τους παίκτες του.

Με τους «κίτρινους» ήταν οι Μέγερι, Τοροσίδης, Μανωλάς, Ντιελνά και Ποτουρίδης στην άμυνα, Μοδέστο, Μανιάτης σε ρόλο αμυντικών χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Ντιόγκο. Οι Αμπντούν, Φετφατζίδης ήταν στις πτέρυγες και ο Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης. Με τους «κόκκινους» χρησιμοποίησε τους Γιαννιώτη, Καραγκούνη, Παπάζογλου, Σιόβα, Χολέμπας στην άμυνα, Φέισα σε ρόλο αμυντικού χαφ έχοντας μπροστά του τους Λυκογιάννη και Τζιμπούρ. Οι Σουμπίνιο και Βλαχοδήμος κάλυπταν τις πτέρυγες και ο Πάντελιτς έπαιζε στην κορυφή της επίθεσης.

Το δίτερμα είχε πολύ ένταση και ωραίες φάσεις, με το σύνολο των παικτών να το προσεγγίζουν με σοβαρότητα, κάνοντας τα πάντα για τη νίκη. Νωρίτερα, η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασής των παικτών. Εν συνεχεία, οι ποδοσφαιριστές είχαν τη μπάλα στα πόδια, εκτελώντας ασκήσεις ελέγχου και κατοχής σε μικρό χώρο, χωρισμένοι σε πεντάδες. Οι τερματοφύλακες παρέμεναν σταθεροί ενώ οι υπόλοιποι παίκτες άλλαζαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.