Η ΑΕΚ θα διεκδικήσει 80 εκ. ευρώ

Χαμηλούς τόνους κρατάει στην υπόθεση Ψωμιάδη ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος, ο οποίος πάντως δίνει το στίγμα των διεκδικήσεων για την Ενωση.

Χαμηλούς τόνους κρατάει στην υπόθεση Ψωμιάδη ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος, ο οποίος πάντως δίνει το στίγμα των διεκδικήσεων για την Ενωση. Μάλιστα όπως τονίζει από την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσουν και πάλι οι κινήσεις της ομάδας.

«Ας μείνουμε σοβαροί. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα καταθέσει τη Δευτέρα στην 6η ανακρίτρια του πρωτοδικείου Αθηνών δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής και στη νέα αυτή ποινική δικογραφία που άνοιξε με την από 30/5/2011 μηνυτήρια αναφορά μου. Θα παρασταθεί ως πολιτικώς ενάγουσα κατά παντός κατηγορουμένου. Παράλληλα αύριο κοινοποιείται στον νέο Υπουργό Οικονομικών, ως νόμιμο εκπρόσωπο του ελληνικού δημοσίου, αντίγραφο νέας μηνυτήριας αναφοράς που κατατέθηκε στις 15/06 σχετικά, μεταξύ άλλων, με την «κατά λάθος» παραγραφή του αδικήματος της έκδοσης εικονικών τιμολογίων από τις εταιρείες Αδριανός ΑΕ κ.α για τους «καφέδες».

Τα προβλεπόμενα πρόστιμα υπέρ του δημοσίου για την έκδοση των παραπάνω εικονικών τιμολογίων υπερβαίνουν τα 5,5 εκατ. ευρώ και βάραιναν τις εταιρίες που τα εξέδωσαν και όχι την ΑΕΚ.

Η αποκλειστική και αμετάκλητη εντολή μας από το 2004 είναι να εισπράξουμε τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν από τα ταμεία της ΠΑΕ την περίοδο 2001-03, μαζί με όλους τους σχετικούς τόκους και έξοδα, μέχρι τελευταίου ευρώ. Όπως άλλωστε γνωρίζετε, με βάση τελεσίδικη δικαστική απόφαση των πολιτικών δικαστηρίων, η απαίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά Μάκη Ψωμιάδη και συνεργών υπερβαίνει πλέον (κατά κεφάλαιο και τόκους) τα 80 εκατ. ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.