Πρόταση από Σ. Αραβία για Λεονάρντο

Με ομάδα από τη Σ. Αραβία συζητάει ο Λεονάρντο, η οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει 1 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ για να τον αποκτήσει. Στις 67 χιλ. ευρώ το ποσό στο λογαριασμό σωτηρίας.

Με ομάδα από τη Σ. Αραβία συζητάει ο Λεονάρντο, η οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει 1 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ για να τον αποκτήσει.

Εκτός από τον Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση από δύο ομάδες της Ιταλίας (όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το novasports.gr) και ο εκπρόσωπος του Λεονάρντο φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το άμεσο μέλλον του πελάτη του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες του novasports.gr οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ενημερωθεί από την πλευρά του Βραζιλιάνου ότι υπάρχει ενδιιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τον “Λεό”, η οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον δικέφαλο ένα ποσό κοντά στο 1 εκ. ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό έδινε πριν από λίγο καιρό ομάδα από την Κίνα, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δε συμφωνούσε με τις οικονομικές του απολαβές. Για το λόγο αυτό άλλωστε δεν προχώρησε η μεταγραφή.

Εννοείται ότι το 1 εκ. ευρώ, είναι ένα ποσό το οποίο αφήνει ικανοποιημένη τη διοίκηση, αλλά για να προχωρήσουν οι διαδικασίες θα πρέπει πρώτα να φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία για τον ποδοσφαιριστή. Δεν αποκλείεται πάντως να έχουμε εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες, αφού τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη να γίνει η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

Στις 67 χιλ. ευρώ το ποσό στο λογαριασμό σωτηρίας.

Παρά το γεγονός ότι τόσο ο Θωμάς Μαύρος όσο και οι διοικούντες την ΠΑΕ κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους για να προωθήσουν τον λογαριασμό σωτηρίας της ομάδας, μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης η αναταπόκριση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 67 χιλιάδες ευρώ έχουν μαζευτεί απ’ τις σχεδόν 1200 αιτήσεις που έχουν στείλει οι φίλοι του δικεφάλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.