Αυτός είναι ο …Κόναν του Παναθηναϊκού

Το novasports.gr σας παρουσιάζει το πρώτο εφετινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον 20χρονο επιθετικό Κρίστιαν Κόναν.

Γρήγορος, αριστεροπόδαρος, τολμηρός και …άπειρος. Το novasports.gr σας παρουσιάζει το πρώτο εφετινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον 20χρονο επιθετικό Κρίστιαν Κόναν. 

Ο – Ιβοριανής καταγωγής – Ιταλός επιθετικός αποκτήθηκε από τους Πράσινους ως μια επένδυση για το μέλλον. Άλλωστε ο Κόναν δεν έχει παραστάσεις από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς στη μέχρι τώρα διαδρομή του αγωνίστηκε μονάχα σε επίπεδο Ακαδημιών.

Ο παίκτης δοκιμάστηκε για λίγες ημέρες από το Τριφύλλι, σε ένα τουρνουά που συμμετείχε η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, άφησε καλές εντυπώσεις και ο Νίκος Νταμπίζας αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτηση του με επικρατέστερο σενάριο το δανεισμό του σε κάποια ελληνική ομάδα για να “ψηθεί”. Πάντως είναι πιθανό να συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία και αν πείσει τον Γιώργο Δώνη να παραμείνει στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Όσοι τον είδαν να αγωνίζεται στο τουρνουά της Ολλανδίας με την Κ19 του Παναθηναϊκού, έκαναν λόγο για ένα γρήγορο ποδοσφαιριστή, με τόλμη στις αποφάσεις του, αλλά και αρκετά άπειρο. Χρειάζεται δουλειά στο κράτημα της μπάλας και στο τελείωμα φάσεων, ενώ χρησιμοποιεί κυρίως το αριστερό πόδι. 

Ο Κρίστιαν Κόναν γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου του 1999 στο Βαρέζε και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τριών χρόνων με τον Παναθηναϊκό ανήμερα των γενεθλίων του! Αν μη τι άλλο ήταν το καλύτερο δώρο για το νεαρό φορ που θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Κόναν έχει ιταλικό διαβατήριο, ενώ έχει περάσει από την Ακαδημία της Ίντερ και της Μπορντό. Με τους Γιρονδίνους αγωνίστηκε στο Youth League, ενώ έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2019 και αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στη δεύτερη ομάδα της Κλερμόντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.