Εμμένει στη θέση του ο Σάκης Τσιώλης

Εντός του αγωνιστικού χώρου θέλει από τον Αστέρα Τρίπολης να πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη για το πρωτάθλημα, τονίζει ο Σάκης Τσιώλης.

Εντός του αγωνιστικού χώρου θέλει από τον Αστέρα Τρίπολης να πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη για το πρωτάθλημα, τονίζει ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας τεχνικός επιμένει πως η αναμέτρηση με τους «κίτρινους» πρέπει να ολοκληρωθεί και υπογράμμισε πως η ομάδα του είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να το αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου.

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης φέρονταν ενοχλημένη με την συγκεκριμένη στάση του Έλληνα τεχνικού, καθώς αυτή ήταν αντίθετη με την επίσημη στάση των Αρκάδων για τον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης». Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης υπογράμμισε σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει πως ο αγώνας δεν έπρεπε να συνεχιστεί, όπως αποφάσισαν πρόσφατα τα αρμόδια όργανα.

Ο Τσιώλης τόνισε στο «arcadia-sports»: «Τι πιο φυσιολογικό για ένα προπονητή να θέλει να τελειώσει ένας αγώνας μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες μου και η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και αυτό το δείχνουν μέσα στο γήπεδο. Αυτό είπα. Από εκεί και πέρα, όμως, όταν συμβαίνουν κάποια έκτροπα είναι θέμα της κάθε διοίκησης να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.