Προχωράει για αμυντικό και εξτρέμ ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να προχωρήσει τις προσεχείς ημέρες τις μετεγγραφές του κεντρικού αμυντικού και του πλάγιου μεσοεπιθετικού, ώστε να κλείσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.
Δημοσίευση: 24/07/2019 - 08:22
Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να προχωρήσει τις προσεχείς ημέρες τις μετεγγραφές του κεντρικού αμυντικού και του πλάγιου μεσοεπιθετικού, ώστε να κλείσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” φέρεται να είχε επαφές τις τελευταίες ημέρες με τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Βίτο Βόρμγκορ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Πρώτη επιλογή φέρεται να είναι ο Ολλανδός αμυντικός, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει στη σχετική λίστα και κάποιο άλλο όνομα. 

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν τον Νταμπίζα να ταξίδεψε στην Αγγλία, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Κάλουμ Ρόμπερτς, ώστε να έρθει σε συμφωνία μαζί του. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του τεχνικού διευθυντή του “τριφυλλιού” για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Παράλληλα, ο Νταμπίζας θα έχει συνάντηση και με τους ιθύνοντες της Νιούκαστλ, ώστε να ενημερωθεί για τους παίκτες, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και να εξεταστεί το ενδεχόμενο να αποκτήσουν οι “πράσινοι” κάποιον από αυτούς, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού.