Ο Ντέμης πρόεδρος της ΑΕΚ! (video)

Την 4η Αυγούστου 2004 ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής των οπαδών της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαϊδης αναλάμβανε την προεδρία του συλλόγου.

H 4η Αυγούστου του 2004 ήταν μια μέρα ελπίδας για τον κόσμο της ΑΕΚ. Μια ημέρα αναγέννησης! Ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής των οπαδών της Ένωσης, Ντέμης Νικολαϊδης αναλάμβανε την προεδρία του συλλόγου. 

Δεν είχαν περάσει παρά λίγες εβδομάδες από την κατάκτηση του Euro 2004 και την απόφαση του επιθετικού από την Αλεξανδρούπολη να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να βάλει τα στήθια του μπροστά προκειμένου να σώσει την αγαπημένη του ομάδα. 

Σε ηλικία 31ος ετών ο Ντέμης Νικολαϊδης πρωτοστάτησε στην προσπάθεια σωτηρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ έχοντας την απόλυτη στήριξη των οπαδών της ομάδας. 

Έγινες ο 18ος πρόεδρος της ΑΕΚ και 40ος από την ίδρυση του κλαμπ το 1924, αλλά και μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας που ανέλαβε την συγκεκριμένη θέση, με τον Λάκη Νικολάου να έχει προηγηθεί. 

Η θητεία του Ντέμη στην προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ κράτησε λίγο περισσότερο από τέσσερα χρόνια με την αποχώρησή του να έρχεται τον Νοεμβριο του 2008 με το χαμένο πρωτάθλημα με την περιβόητη υπόθεση Βάλνερ να έχει προηγηθεί, να υπάρχει ασυμφωνία με τους υπόλοιπους μετόχους και έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες της ομάδας. 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.