Το παίρνει πάνω του ο «Τίγρης»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται διατεθειμένος να αναλάβει προσωπικά το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μιχάλη Μπακάκη.
Δημοσίευση: 11/08/2018 - 08:35
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται διατεθειμένος να αναλάβει προσωπικά το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μιχάλη Μπακάκη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης αναμένεται να έχει προσεχές χρονικό διάστημα συνάντηση τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και με τον μάνατζέρ του, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να τελειώσει άμεσα το θέμα του νέου συμβολαίου. 

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν σενάρια για προσπάθεια του Ολυμπιακού να κλείσει από τώρα τον Έλληνα ποδοσφαιριστή για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» δε φαίνεται να ανησυχούν για το συγκεκριμένο θέμα και είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον 27χρονο παίκτη στο ρόστερ τους και τα επόμενα χρόνια. 

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδος ξεκαθαρίζουν πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στη ρεβάνς του 1-1 με τη Σέλτικ, όπου θέλουν να πάρουν την πρόκριση για τα play off του Champions League. Μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αναμένεται να ασχοληθούν περαιτέρω τόσο με το θέμα των ανανεώσεων, όσο και με αυτό της ενίσχυσης του ρόστερ.