Στο στόχαστρο της Ντιναμό ο Γιαννιώτης

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ντιναμό Κιέβου, η οποία αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του τον προσεχή Ιανουάριο.
Δημοσίευση: 20/11/2018 - 09:15
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ντιναμό Κιέβου, η οποία αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του τον προσεχή Ιανουάριο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Sportanalytic», οι Ουκρανοί παρακολουθούν τον νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, καθώς θέλουν έναν παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να έχει ανταγωνισμό ο Ντένις Μπόικο στη συγκεκριμένη θέση. Πέρα από τον Γιαννιώτη, στη λίστα της Ντιναμό Κιέβου βρίσκονται οι Σαμασά (Τρουά), Λίντερ (Γκρασχόπερς), Γκαλέσε (Βερακρούζ) και Μπουνού (Χιρόνα).

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει: «Η πιο ελπιδοφόρα περίπτωση τερματοφύλακα στον κατάλογό μας, είναι ο 25χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γιαννιώτης. Αυτή τη σεζόν, πήρε τελικά τη θέση του βασικού στην ομάδα του Πειραιά και πραγματοποίησε 13 συμμετοχές. Με τους έξι εξ αυτών, να κρατάει την εστία του ανέπαφη. Τον Μάρτιο, ο Γιαννιώτης κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα, όπου έχει ήδη καταγράψει δύο συμμετοχές. Αυτή τη στιγμή η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ, όμως η Ντιναμό θα μπορούσε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι».