Νέες προσπάθειες για τον Ντιένγκ

Η ΑΕΚ έχει διαψεύσει τα περί πρότασης για την απόκτηση του Αλιού Ντιένγκ, όμως τα δημοσιεύματα περί προσπαθειών της για την απόκτησή του, συνεχίζονται.
Δημοσίευση: 05/12/2018 - 08:16
Η ΑΕΚ έχει διαψεύσει τα περί πρότασης για την απόκτηση του Αλιού Ντιένγκ, όμως τα δημοσιεύματα περί προσπαθειών της για την απόκτησή του, συνεχίζονται. Σύμφωνα με αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να έχουν νέες επαφές με τη διοίκηση της MC Algier, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να αποκτηθεί τον Ιανουάριο ο νεαρός αμυντικός μέσος. Ο 21χρονος παίκτης από το Μάλι βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο και άλλων ομάδων, με την ομάδα του να αξιώνει ένα εκατομμύριο ευρώ για την παραχώρησή του. 

Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να είχαν καταθέσει πρόταση ύψους 500 χιλιάδων ευρώ για τον παίκτη, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τους ίδιους. Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση και θέλουν να τελειώσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να στρέψουν στη συνέχειά την προσοχή τους στην απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού.