Επιβεβαίωση και επικείμενη συνάντηση Αυγενάκη με ΠΑΕ Ολυμπιακός

Το υφυπουργείο Αθλητισμού επιβεβαίωσε την αποστολή επιστολής από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την συνάντηση που θα προκύψει στο προσεχές μέλλον.

Το υφυπουργείο Αθλητισμού επιβεβαίωσε την αποστολή επιστολής από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την συνάντηση που θα προκύψει στο προσεχές μέλλον.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε πολυσέλιδη επιστολή αλλά και επιπλέον στοιχεία στον Υφυπουργό Αθλητισμού στην οποία αναφέρεται στα κακώς κείμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Επιπλέον η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ζήτησε συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη.

Στην επίσημη τοποθέτηση του υπουργείου, επιβεβαιώνεται τόσο η ύπαρξη της επιστολής όσο και το ότι ο υφυπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Ολυμπιακού.

 «Επιβεβαιώνουμε ότι παραλάβαμε πολυσέλιδη επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, η οποία θέτει «σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν».

Επίσης, αναφορικά με το αίτημα του Ολυμπιακού για άμεση συνάντηση με την ηγεσία του υφυπουργείο Αθλητισμού, σημειώνεται πως «…η συνάντηση θα διεξαχθεί μετά την επιστροφή του Υφυπουργού Αθλητισμού από το Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.